Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig er KIWI Norge AS (Org. nr 975 959 171, Ringeriksveien 4B, 3414 Lierstranda)

Det som startet med én liten butikk i Hokksund i mars 1979, har nå blitt mer enn 690 butikker og 14.000 ansatte. KIWI er historien om et moderne norsk eventyr – der kunden alltid er hovedpersonen. Med et mål om å påvirke politiske krefter til å tilgjengeliggjøre bind og tamponger gratis i skolen har Kiwi tatt initiativ til å starte Skolekravet der det er fokus på å øke bevisstheten rundt utfordringene unge jenter opplever ifbm. menstruasjon.

Når samler vi inn data?

Besøk på nettsiden

Vi bruker informasjonskapsler for å forstå hvordan nettsiden vår brukes. Besøksdataen anonymiseres, og brukes ikke i markedsføringssammenheng.

Når du fyller ut skjemaet vil alt du sender inn lagres, men slettet innen utgangen av 2022. Historier som blir publisert blir anonymisert og lagret. Dersom du bruker fullt navn i skjemaet vil historien din bli lagret anonymisert etter 30 dager. Vi ber ikke om e-postadresse eller annen personlig informasjon.

Ved anonyme innsendinger fra del din historie-skjema blir ingen personopplysninger eller identifiserbare data registrert eller tatt vare på.

Dine rettigheter

Kontakt firmapost@kiwi.no dersom du ønsker å utøve dine rettigheter, for eksempel retten til innsyn eller sletting.